Partyschip voor evenementen

Heeft u binnenkort een feest (zakelijk of privé) en wilt u dat in een bijzondere setting doen? Dan is partyschip Z8 een aanrader! Een feest aan boord van een varend schip heeft sowieso natuurlijk een grote charme. De Z8 is nog maar sinds kort op het water te vinden en is speciaal ontwikkeld om feesten op te geven voor maximaal 75 gasten. De Z8 is in vele opzichten bijzonder. Bent u nieuwsgierig geworden? Ga dan even met ons mee om een kijkje te nemen. Welkom aan boord!

Een spetterend feest op een duurzaam partyschip

Het partyschip Z8 is uniek in Nederland, omdat deze boot volledig elektrisch wordt aangedreven. Dat betekent dat de motor muisstil is en dat de gasten ook kunnen genieten van de omgeving tijdens de tocht, zonder gestoord te worden door dat vaak hinderlijke motorgeluid. Daarnaast is de Z8 duurzaam en draagt u door het huren ervan bij aan een beter milieu. Natuurlijk zorgt dit voor een extra unieke ervaring. De feestboot is door de bijzondere aandrijving met de stillere motoren natuurlijk bijzonder geschikt om te genieten van de natuur op en langs het water.

Wat kunt u verwachten op het Z8 partyschip?

De Z8 heeft ruimte voor feesten van groepen van 50 tot 175 gasten. Het schip heeft een lengte van maar liefst 38 meter en een vloeroppervlakte voor het feest van 200 m2. Er zijn meerdere buitenterrassen, een promenadedek en een bijzonder stijlvol binnendek. Op een feest heeft u uw gasten dus bijzonder veel te bieden. U kunt voor diverse soorten feesten kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een diner geven aan boord of kiezen voor een sfeervol dansfeest. Of u nu een feest organiseert voor uw familie of voor uw collega’s of medewerkers, op de Z8 wordt elke party een succes.

Overal in Nederland feest

Als u een feest wilt organiseren op de  Z8 bij u in de buurt, is dat vaak mogelijk. Het schip komt vrijwel overal waar water is. U kunt het schip dus op veel plaatsen in Nederland huren. Er zijn schitterende natuurgebieden waar het genieten is van de omgeving. Bent u bijvoorbeeld wel eens in de Biesbosch geweest? Dit gebied is een waar doolhof voor iedereen die er niet goed bekend is en geen kaart op zak heeft. Er zijn talloze eilandjes en er leven veel bijzondere vogels. Ook een tochtje door de grote steden behoort echter tot de mogelijkheden. Ontdek onder andere Amsterdam of Rotterdam vanaf het water! Gaat u liever over de grens? Dan kunnen we ook een tochtje naar diverse delen in Duitsland of België voor u organiseren.

Meer weten?

Heeft u binnenkort een feest of een andere bijeenkomst waarvoor u de Z8 wilt gebruiken? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Een geslaagd feest is een kwestie van goede afstemming. Natuurlijk kunnen wij in overleg met u ook zaken regelen als entertainment, catering of aankleding. Wij willen graag dat uw evenement een groot succes wordt. Geen betere reclame voor ons schip dan uw enthousiasme!