PARTYBOOT HUREN

Hoe leuk is het om een partyboot te huren voor uw volgende feestje. Een feestje vieren is namelijk altijd leuk, maar het wordt nog beter als uw gelegenheid gevierd kan worden op een bijzondere locatie op het water. Met een feest op onze unieke partyboot, heeft u al direct de juiste toon gezet. De gasten krijgen gelijk het ‘wow’-moment en dan moet het feest nog beginnen. De Z8 is de meest duurzame elektrische partyboot van Nederland.

Daarbij is het ook een prachtige boot om te zien. De voordelen wanneer u deze partyboot huurt zijn talrijk, onder andere doordat de boot 100% elektrisch is, vaart hij schoon en stil. Erg goed voor het milieu dus! Uw event wordt dus niet overstemd door ronkende motoren. U kunt de partyboot huren voor feesten en partijen zoals een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Maar de partyboot is ook erg geschikt voor een huwelijk of jubileum. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om uw feest tot een succes te maken.

HUUR DE Z8 PARTYBOOT VOOR UW EVENT OP HET WATER

Wilt u een uniek evenement op het water organiseren? Huur dan de Z8 partyboot en ervaar alle luxe mogelijkheden. Organiseer een feest met catering en wij verzorgen een fantastisch diner of lunch. Wat is er mooier dan heerlijk eten vanaf het water.

De Z8 is het mooiste én duurzaamste partyschip van Nederland. Hij lijkt op een luxe jacht, heeft een mooi afgewerkt interieur en is duurzaam en daardoor heel erg stil. Geef uw gasten een speciale ervaring op de partyboot waar ze nog lang over zullen napraten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

EEN PARTYBOOT HUREN VOOR ZAKELIJKE OF PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een partyboot huren geeft u verschillende mogelijkheden voor particuliere of zakelijke evenementen. Dat kan een bedrijfsuitje zijn, een familiefeest, een business event, een jubileum, een relatie dag of zelfs een vrijgezellenfeest. Maar misschien heeft u wel een andere speciale gebeurtenis te vieren waarvoor de partyboot een perfecte keuze zou zijn. Een varend event op het water is altijd bijzonder en zeker als uw bijeenkomst op de Z8 is. Gastvrijheid stroomt door onze aderen en wij zullen er alles aan doen om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen, zoals catering, een Dj en nog veel meer, zijn altijd bespreekbaar.

EEN PARTYBOOT HUREN IN NEDERLAND OF BELGIË

De standplaats van de partyboot is Drimmelen, een centrale locatie in de prachtige natuurgebied de Biesbosch. Maar ook de partyboot huren en opstappen op een andere locatie is mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om een rondvaart in de Biesbosch te doen zal er op verschillende locaties gestopt kan worden voor een wandeling in het bijzondere landschap van het natuurgebied.

Wanneer u een partyboot huurt kunt u op verschillende plekken in Nederland opstappen. Kies voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Deze partyboot kan zelfs door de geringe diepgang in en rondom Amsterdam varen. Waar water is, daar kunnen we bijna altijd komen. Kies ook voor een tocht op het water in de havens van Rotterdam. Het is ook mogelijk om een partyboot te huren om langs de skyline van Rotterdam te varen waarbij je een mooi uitzicht krijgt op de Erasmusbrug.

Natuurlijk kan er bij het huren van een partyboot ook voor de op- of afstapplaats een andere locaties gekozen worden. Zo is het ook mogelijk om een rondvaart in Antwerpen te organiseren. Bekijk de havens van Antwerpen en het gebied de schelde vanaf de partyboot. Geniet nog meer en ga voor catering tijdens de rondvaart en verras uw gasten met heerlijk eten.

EEN PARTYBOOT HUREN ALS TROUWLOCATIE

Het partyschip heeft een afmeting van 200 vierkante meter en is 38 meter lang. De Z8 beschikt over alle faciliteiten die u ook kunt verwachten van een vaste locatie.

De Z8 als partyboot huren biedt u zelfs nog meer. De sfeervolle ambiance van de boot is uniek in zijn soort, de indeling en de gebruikte materialen geven het geheel een luxe  uitstraling.

Daarnaast is de Z8 ook een officiële trouwlocatie, deze boot is dus een mooie setting om uw huwelijk te vieren. Iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling, met onze ruime ervaring in het verhuren van partyboten denken we graag met u mee. Rekening houdend met de wensen en het budget, kunnen wij vrijwel altijd een passend arrangement aanbieden. We maken graag een offerte op met alle mogelijkheden.

DE Z8 PARTYBOOT HUREN, ERVAAR DE UNIEKE BELEVENIS

De Z8 biedt plaats aan 50 tot 175 gasten. Er is een groot binnendek en drie verschillende buitenterrassen, allemaal even stijlvol ingericht. Vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht. Om vanaf de loungebanken de zonsondergang te bekijken vanaf het water is een unieke belevenis.

Deze partyboot huren staat garant voor een top event op het water. Door een partyboot zoals de Z8 te huren, zijn alle ingrediënten aanwezig om van uw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken.